Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 982

Ultimele stiri (319)

Noutati si evenimente

Meci amical CS Vulcan - CS Ocna Mureș 0 - 14

Scris de

CS Ocna Mureş a jucat duminică ultima din cele trei partide amicale prevăzute în cantonamentul de la Codlea. Meciul împotriva celor de la CS Vulcan (Liga a V-a) a fost câștigat de ocnamureșeni la o diferenţă categorică, scor final CS Vulcan – CS Ocna Mureș 0-14.

Au marcat: Vali Drăgan – 4 goluri, Coltor – 3, Cristea, Filip Morar, Kiss şi Culda.

Soda Ocna Mureş (antrenori Mihai Manea, George Ţălnar şi Petru Clep): Angeru – Borșoi, L. Dan, Cl. Marcu, Cimpoeşu, P. Man, Goguţa, Culda, Hidișan, P. Muntean, V. Drăgan (Decean, Guț, Kiss, Gherman, Bedelean, Coltor, F. Morar, Șandor, S. Simandi și Cristea)

Meci amical CS Ocna Mureș - Sticla Arieșul Turda 1-1

Scris de

Sâmbătă, 9 februarie la Ocna Mureș s-a jucat primul meci de verificare al anului pentru ocnamureșeni, un meci amical cu Sticla Arieșul Turda care s-a încheiat la egalitate 1-1 (o-o). Oaspeții au deschis scorul prin Varodi (60), iar egalitatea a fost restabilită de Valentin Drăgan (80, din penalty). Meciul a fost unul deosebit cu faze frumoase la ambele porți. Antrenorii Mihai Manea, George Ţălnar şi Petru Clep au folosit în acest meci inclusiv noile transferuri pentru o ultimă verificare a lotului înainte de deplasarea în cantonamentul centralizat la Coldea (10-17 februarie): Angeru – Borșoi, L. Dan, Cristea, Cl. Marcu, P. Man, Guț, F. Morar, Bedelean, Coltor, S. Culda (Decean, Ţiboc, Goguţa, Gorba, Brie, Șandor, Gherman, Kiss, Moise, P. Muntean, V. Drăgan, Cimpoesu, Hidișan, S. Şimandi). oznor[/caption] CS Ocna Mureș a dus o campania de achiziții masivă care s-a concretizat cu 9 jucători noi și o revenire la echipă (Brie), SODA întărindu-și masiv lotul, ultimii fotbaliști veniți sub comanda lui Mihai Manea fiind mijlocașul Goguța (Unirea Alba Iulia) și atacantul Coltor (Sportul Petrești). Iată o prezentare succintă a fiecăreia: 

Angeru Andrei Portar

Angeru Andrei - Portar | FC Universitatea Craiova

Bedelean Paul - Mijlocaș | Industria Galda

Coltor Claudiu - Atacant | Sportul Petrești

Culda Sebastian - Mijlocaș, Atacant | Astra Giurgiu

 

Dan Laurentiu - Fundaș | Unirea Alba Iulia

Goguța Bogdan -Mijlocaș | Unirea Alba Iulia

 

Claudiu Marcu - Fundaș | Unirea Alba Iulia

Morar Filip - Mijlocaș | Unirea Alba Iulia

Paul Munteanu - Atacant | Sportul Petrești

Brie Mihai - Atacant | Olimpia Aiud

Soda Ocna Mureş a sărbătorit promovarea în Liga a III-a la ea acasă printr-o victorie în amicalul cu FC Unirea Alba Iulia

Scris de

Soda Ocna Mureş a sărbătorit în faţa propriilor suporteri câştigarea Ligii a IV-a de fotbal a judeţului Alba şi promovarea în Liga a III-a printr-un amical cu FC Unirea Alba Iulia, meci câştigat la diferenţă categorică.

Soda s-a impus cu 6-2 (2-0) prin golurile marcate de V. Drăgan – 2 (unul din penalty), Gherman, Domşa, I. Pereat şi Onişor. Pentru unirişti au înscris Iacşa şi Onacă.

Soda Ocna Mureș premiată la Galtiu de către AJF Alba. Campioană județeană a ligii a IV-a!

Scris de

Echipa Soda Ocna Mureș a fost astăzi premiată ca și campioană județeană a ligii a IV-a și promovarea în Liga a III-a în cadrul unei festivități de premiere a fotbalului județean organizat de AJF Alba.

O manifestare de apreciat a Asociației Județene de Fotbal Alba, devenită deja tradiție, „Sărbătoarea fotbalului judeţean” recompensează echipele campioane la diferite paliere competiţionale, dar şi golgheterii diverselor eşaloane fotbalistice, în comuna Sântimbru strângându-se laureaţii acestui sezon, golgheterii, dar şi echipele ce s-au remarcat la capitolul sportivitate.

Cu 48 de goluri marcate pentru CS Ocna Mureș, campioana Ligii a IV-a, un record al ultimelor sezoane, Vali Drăgan a devenit a treia oară consecutiv golgheter al eșalonului, cu trei echipe diferite (Olimpia Aiud, Șurianu Sebeș și CS Ocna Mureș).

Soda Ocna Mureș revine după 11 ani în Liga a III-a, o reușită deosebită!

Felicitări băieților din echipă, a antrenorilor și a oamenilor de bine care au susținut și care susțin sportul din Ocna Mureș!

Hai Soda Dragă!

Sursa foto și parțial text: ziarulunirea.ro

Soda Ocna Mureş promovează la “masa verde” în Liga a III-a

Scris de

 

 

Unirea Cristuru Secuiesc nu deţine Certificatul de Identitate Sportivă (CIS), motiv pentru care nu a fost acceptată participarea sa în barajul de promovare în eşalonul terţ.

AŞADAR SODA OCNA MUREŞ E ÎN LIGA III !!!

“Dubla” de baraj dintre Soda Ocna Mureş şi Unirea Cristuru Secuiesc ar fi urmat să se dispute în 23 şi 30 iunie.

Meciul Tur de Baraj - Liga a III a: SODA Ocna Mures - AS Unirea Cristuru Secuiesc

Scris de

Sambata 23 iunie, echipa noastra draga SODA va sustine un maeci de baraj in compania castigatoarei ligii a IV a din judetul Harghita - AS Unirea Cristuru Secuiesc.
Va asteptam in Tribuna Gicu Domsa a Stadionului Dragostei sa incurajam echipa noastra in drumul spere liga a III a!
23.06.2018, ora 18.00 pe Stadionul Dragostei:
SODA Ocna Mures - AS Unirea Cristuru Secuiesc
Toti in alb si albastru!
Hai SODA Draga!
Abonează-te la acest feed RSS

Log in

create an account