Ultimele stiri (296)

Noutati si evenimente

Felicitări Marian GUȚ!

Scris de

Felicitări Marian Gut! Dupa ce a absolvit prima facultate la Cluj Napoca, ieri a fost ziua in care a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Alba Iulia! 

Super performanța! Familia SODA iti doreste sănătate si cat mai multe realizări personale si profesionale!

Am aflat si noi ca este băiat?!

 

Hai SODA Draga!

Felicitari Marian GORBA!

Scris de

Cu ocazia absolvirii Facultatii de Educatie Fizica si Sport, Familia SODA ii ureaza mult succes fundasului nostru Marian GORBA si cat mai multe vise implinite! 
Hai SODA Draga!

Juniori C, etapa a 22 a: SODA Ocna Mures - CSO Cugir 7-0 (5-0)

Scris de

Juniori C, etapa a 22 a: SODA Ocna Mures - CSO Cugir 7-0 (5-0)
Pentru echipa noastra au marcat: Ema Marton, Cata Bisa, Cata Risnita, Sebi Dandos, Casi Coman, Darius Horvat si Cornel Lacau
Antrinorii Titi Bugnar si Dorin Comsa au avut la dispozitie urmatoarea formatie:
Fabian Cretar, Ema Marton, Cata Bisa, Cata Risnita, Sebi Dandos, Casi Coman, Darius Horvat, Cornel Lacau, Tibi Megyesy, Dan Anisorak, Sorin Campean, Mihai Serb, Raul Beian, Aurelian Varga, Darius Stoica, Vali Stoica.
Medic: Rares Danila
Felicitari baietilor si antrenorilor pentru aceasta victorie concludenta in ultimul meci din acest campionat!
Referitor la cei doi antrenori: domnii profesori Titi Bugnar si Dorin Comsa, au toata consideratia si respectul nostru pentru munca depusa la aceasta echipa, doi oameni care au aparat cu cinste culorile echipei noastre si acum pro bono, doar din dragoste pentru SODA noastra draga, isi sacrifica din timpul lor si al familiilor lor si ii indruma pe cei care doresc sa joace fotbal!
Respect Titi Bugnar! Respect Dorin Comsa!
Familia SODA va multumeste!
Hai SODA Draga!

Tricouri SODA Ocna Mures

Scris de

Incepand de maine, cei care doresc pot achizitiona tricoul original de joc al echipei noastre dragi SODA Ocna Mures.
Tricourile sunt disponibile de la marimea 6XS (4-6 ani) pana la marimea 3XL si se pot achizitiona din magazinul Joma, situat in incinta Mall-ului din Alba Iulia sau online pe website-ul: www.jsport.ro

 


Pretul unui tricou 99 RON

Etapa a 27 a: Sportul Petrești - SODA Ocna Mures 0-1 (0-1)

Scris de

Etapa a 27 a, liga a IV a: Sportul Petrești - SODA Ocna Mures 0-1 (0-1)

Gol din penalty înscris de Vali Dragan in min 45

Am trecut in stil italian de derby-ul acestui campionat. Băieții și-au facut treaba si au mai adăugat un ecart de 3 puncte intre noi si echipa de pe locul 2, adversarii din meciul de astazi.

Un meci de lupta cu putine faze clare de poarta in care am speculat la maxim greselile partenerilor de joc.

Un rezultat cat un campionat si putem sa ne gândim tot mai mult la meciul de baraj!

Antrenorii Ionut Pereat si Ovidiu Maier s-au bazat astazi:  Eneie Tiboc, Cristi Ivascu, Cata Ivascu, Vio Ratiu, Marian Gut, Cristian Onisor, Paul Man, Szili Csegoldi, Tudor Cristea, Huni Kiss si Vali Dragan

Rezerve: Bogdan Clipici, Bogdan Olar, Daniel Vaidasigan, Marian Gorba, Ionut Pereat, Nelutu Cocis si Marcel Domsa 

Maseur: Marius Chirila

Felicitari baietilor si antrenorilor! Suntem la un meci distanța de obiectivul propus!

 

Hai SODA Draga!

Juniori E, etapa a 22 a: Olimpia Aiud - SODA Ocna Mures 5-1

Scris de

 Juniori E, etapa a 22 a: Olimpia Aiud - SODA Ocna Mures 5-1

Antrenorul Marius Maxim a deplasat la Aiud urmatoarea echipa:
Andrei NEAMTU, Bogdan PUSCAS, Flaviu STOICA, Denis MOISE(cpt), Razvan BOTEZAN, Antonio MARTON, Bogdan KOVACS, Dragos BARBU, Alex DAN, Catalin PUIA, Raul MORUSCA, Alex RAT, Mario GABOR
Mergem inainte!
Hai SODA Draga!

Juniori D, etapa a 8 a - Play Out: SODA Ocna Mures – Industria Galda 5-0 (1-0)

Scris de

Juniori D, etapa a 8 a - Play Out): SODA Ocna Mures – Industria Galda 5-0 (1-0) goluri inscrise pentru echipa noastra de Edi Comsa, Razvan Oprinca si Cornel Lacau (3)
Antrenorul Marin Divricean a trimis in teren urmatoarea echipa:
Bogdan Moldovan, Tudor Decean, Cornel Lacau, Alexandru Gabor, Antonio Barbu, Gergo Takacs, Razvan Oprinca, Razvan Petridean, Edi Comsa, Laurentiu Radu,Vlad Popa, Stefan Morar, Vejke Kiss, Cormin Ionas si Dragos Coman
Medic: Rares Danila
Felicitari Baietilor si antrenorului!
Multumim suporterilor nostri prezenti la meci!
Hai SODA Draga!

PRIMUL PAS SPRE O GALERIE SELECTĂ A CLUBURILOR DE TRADIȚIE DIN ROMÂNIA !

Scris de

PRIMUL PAS SPRE O GALERIE SELECTĂ A CLUBURILOR DE TRADIȚIE DIN ROMÂNIA !

ALEXANDRION GROUP este alături de SODA Ocna Mureș și suporterii săi, la ultima etapă (10 Iunie 2018, meciul cu Energia Săsciori pe Stadionul Dragostei) a sezonului 2017-2018 de Liga 4 a județului Alba, când ne dorim să sărbătorim ÎMPREUNĂ obținerea titlului de CAMPIONI și dreptul de participare la barajul de promovare în Liga 3!
Vor fi trimise în tribuna “Gicu DOMȘA” de către jucătorii celor două echipe, mingile oferite de ALEXANDRION GROUP, mingi cu “ESENȚĂ DE CAMPION” !!!
Mai sunt 4 meciuri de disputat din respectivul campionat, iar primul e întotdeauna cel mai greu ... iar următorul joc pentru echipa noastră Dragă este tocmai derby-ul cu ocupanta locului 2, Sportul Petrești (cu 4 puncte mai puțin acumulate in campionat decât SODA Ocna Mureș), meciul fiind programat pe terenul din Parcul Arini - Sebeș, duminică - 20 mai, de la ora 11.00!
Vă așteptăm duminică - 10 Iunie 2018, în Tribuna “Gicu DOMȘA” să sărbătorim împreună câștigarea campionatului, dar până atunci mai sunt 3 meciuri importante în care trebuie să fim alături de echipă!
Hai SODA Dragă!

Mulțumim ALEXANDRION GROUP și o deosebită considerație domnilor: Nawaf Salameh și Valentin Popescu, pentru șansa de a face primul pas spre o galerie selectă a cluburilor de tradiție din România, cluburi care fac parte din programul “mingi pentru suporteri” ... mingi cu “ESENȚĂ DE CAMPION”
RESPECT!

Foto: Valy DRĂGAN, golgheterul absolut al campionatului (40 goluri marcate până înainte cu 4 etape de terminarea actualului sezon), jucător care a decis să continue în culorile alb-albastru ale echipei noastre de suflet și în viitorul campionat!
Hai SODA Dragă! ?⚪️?

 

Sorin Corpodean
Președinte 
Secția Fotbal

Abonează-te la acest feed RSS

Log in

create an account