Ultimele stiri (324)

Noutati si evenimente

Final de campionat pentru tinerii fotbaliști ai Clubului Sportiv Ocna Mureș

Scris de

Campionatul de fotbal 2018-2019 la final. Un campionat în care juniorii SODA au câștigat locuri fruntașe, performanță răsplătită zilele acestea, cum se vede din poza de mai sus cu câte o pizza și un suc așa ca de final de campionat. Primii serviți au fost juniorii lui Marin Divricean și Juniorii E antrenați de Sorin Herțeg.

Campionatul 2018-2019 a însemnat 5 grupe de juniori cu vârste cuprinse între 17-4 ani, peste 100 de copii, foarte multe meciuri și turnee. Iată și rezultatele:

  • Juniori A1 antrenați de Sanislav Sebastian: locul IV în seria 2 în play-out,
  • Juniorii C antrenați de Marin Divricean: loc III,
  • Juniorii D antrenați de Marius Maxim: loc III în play-out,
  • Juniorii E antrenați de Sorin Herțeg: loc II în play-out,
  • Juniorii F antrenați de Maier Lucian și Norbert Șuba care au obținut locul III la Turneul de fotbal Cupa CTC Store și locul 6 la turneu. Aceștia vor fi înscriți anul viitor oficial în club.

Am încercat să asigurăm tot necesarul tinerilor fotbaliști pentru că ei reprezintă viitorul în fotbalul ocnamureșan. Mulțumim pe această cale Primăriei și Consiliului Local Ocna Mureș pentru tot suportul acordat în acest campionat: transport, echipamente, logistică și multe altele dar și părinților și suporterii care au fost alături de tineri. Zilele acestea grupele de juniori vor încheia campionatul așa cum se face deja în ultimii ani la clubul nostru, cu o pizza și un suc ca răsplată pentru bunele rezultate. Primii serviți au fost juniorii lui Marin Divricean și Juniorii E antrenați de Sorin Herțeg. Azi, vineri, urmează grupa D și luni juniorii F.” a declarat pentru ocnamuresonline.ro Paul Ioan, președinte CS Ocna Mureș.

Juniori A1 antrenați de Sanislav Sebastian

Juniorii C antrenați de Marin Divricean

 

Juniorii D antrenați de Marius Maxim

 

Juniorii E antrenați de Sorin Herțeg

Juniorii F antrenați de Maier Lucian și Norbert Șuba

CS Hunedoara – CS Ocna Mureș 0-2 (0-0)

Scris de

Prima victorie externă a ocnamureșenilor vine după ce, în etapa trecută echipa lui Mihai Manea a spart gheața și a câștigat întâia oară în acest sezon. CS Ocna Mureș a strâns 8 puncte, egalând CSM Lugoj în clasament.

Pe o ploaie torențială, în repriza a doua, Borșoi a deschis scorul (min 47) după un corner de pe stânga, împingând balonul în poartă, din apropiere iar în minutul 75 Coltor majorează avantajul, cu o lovitură de cap.

CS Ocna Mureș: Angeru – F. Morar, Borșoi, Guț, Cl. Marcu, Goguța, Cimpoieșu, Bedelean, S. Culda (40, T. Cristea), Coltor, Val. Drăgan; rezerve Decean, Kiss, A. Gherman, P. Man, S. Șimandi, Vaidasigan. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep.

Dan Henegar (ziarulunirea.ro)

CS Ocna Mureș, prima victorie după 22 de etape

Scris de

CS Ocna Mureș a întâlnit în etapa intermediară pe CSM Lugoj, într-o partidă ce a opus ultimele două clasate ale Seriei a 4-a, impunându-se cu scorul de 1-0 (1-0), rezultat ce înseamnă prima victorie a sezonului pentru formația lui Mihai Manea, ce a spart astfel gheața.

Amfitrionii au deschis scorul prin Cimpoieșu (7) – la prima reușită în eșalonul terț, și au terminat confruntarea în inferioritate numerică, fiind eliminat L. Dan (77).

*Mihai Manea: “Victorie importantă, am depășit un prag psihologic”

Este o victorie muncită și în același timp importantă. Este bine că am depășit acest prag psihologic. Am avut dorință, puteam câștiga mai ușor, însă am ratat câteva situații favorabile. Este primul meci din acest campionat în care nu am primit gol, și aceasta contează. Acest succes contează în plan moral și poate ușor, ușor vom începe să câștigăm și alte partide“, a spus Mihi Manea.

Din minutul 77, ocnamureșenii evoluează în inferioritate numerică, fiind eliminat L. Dan, pentru cumul de avertismente, primul încasat în minutul 36! În minutul 90+2, Coltor, în poziție bună, singur cu portarul, nu lovește balonul.

Echipe

CS Ocna Mureș: Angeru – F. Morar, L. Dan, Guț, Cl. Marcu – Goguța, Cimpoieșu (65, Bedelean) – S. Culda (79, P. Man), Hidișan (81, T. Cristea), Coltor – Val. Drăgan (84, A. Gherman); rezerve  Decean – T. Cristea, Kiss, A. Gherman, P. Man, S. Șimandi. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep.

 

Sursa: ziarulunirea.ro

CS Ocna Mureș – ACS Dumbrăvița 2-3 (2-0)

Scris de

SODA a pierdut cu 2-3 (2-0) cu ACS Dumbrăvița. Echipa lui Mihai Manea a condus cu 2-0 în prima repriză, iar din a doua repriză golurile adversarilor au început să curgă.

CS Ocna Mureș: Angeru – T. Cristea (79, A. Gherman), Goguța, Guț, Cl. Marcu – P. Man (87, F. Morar), Bedelean – S. Șimandi (67, L. Dan), S. Culda, Coltor  – Val. Drăgan; rezerve Decean, Cimpoieșu, Kiss, Borșoi. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep.

La centru a oficiat Elena Demetrescu (Rm. Vâlcea), care nu l-a eliminat pe Jinga, intrat în teren în actul secund, deși i-a arătat două avertismente, la scorul de 2-2!!! “Am vizionat după joc faza, filmarea, și așa a fost, jucătorul cu numărul 25 de la adversari a primit două cartonașe galbene în câteva minute, fără a fi eliminat! Degeaba i-am spus doamnei de la centru, nu a ținut cont de protestele noastre. Ne-a dat dreptate și observatorul, dar nu ne încălzește cu nimic că va fi suspendată. Dreptatea a fost de partea noastră, lucru recunoscut de Florin Macavei, delegatul oaspeților” , a comentat George Țălnar, secundul ocnamureșenilor pentru ziarul Unirea.

Nu aveam voie să pierdem acest meci pe care l-am avut în mână. Am fost învinși din pricina noastră, Din păcate greșim în continuare, nu ne-am achitat în a doua repriză de sarcini deși am discutat acest aspect la pauză. Nu e normal să nu luăm puncte, în condițiile în care înscriem minimum două goluri în fiecare joc. Sunt conștient că am greșit în momentul când am apostrofat arbitra. Ne cerem scuze față de suporteri, pentru că nu am reușit să învingem, dar mergem înainte și sunt convins că va veni și victoria”, a declarat pentru ziarul Unirea Mihai Manea. De altfel Mihai Manea a fost trimis în tribune din pricina protestelor la adresa arbitrajului.

Meci amical CS Vulcan - CS Ocna Mureș 0 - 14

Scris de

CS Ocna Mureş a jucat duminică ultima din cele trei partide amicale prevăzute în cantonamentul de la Codlea. Meciul împotriva celor de la CS Vulcan (Liga a V-a) a fost câștigat de ocnamureșeni la o diferenţă categorică, scor final CS Vulcan – CS Ocna Mureș 0-14.

Au marcat: Vali Drăgan – 4 goluri, Coltor – 3, Cristea, Filip Morar, Kiss şi Culda.

Soda Ocna Mureş (antrenori Mihai Manea, George Ţălnar şi Petru Clep): Angeru – Borșoi, L. Dan, Cl. Marcu, Cimpoeşu, P. Man, Goguţa, Culda, Hidișan, P. Muntean, V. Drăgan (Decean, Guț, Kiss, Gherman, Bedelean, Coltor, F. Morar, Șandor, S. Simandi și Cristea)

Meci amical CS Ocna Mureș - Sticla Arieșul Turda 1-1

Scris de

Sâmbătă, 9 februarie la Ocna Mureș s-a jucat primul meci de verificare al anului pentru ocnamureșeni, un meci amical cu Sticla Arieșul Turda care s-a încheiat la egalitate 1-1 (o-o). Oaspeții au deschis scorul prin Varodi (60), iar egalitatea a fost restabilită de Valentin Drăgan (80, din penalty). Meciul a fost unul deosebit cu faze frumoase la ambele porți. Antrenorii Mihai Manea, George Ţălnar şi Petru Clep au folosit în acest meci inclusiv noile transferuri pentru o ultimă verificare a lotului înainte de deplasarea în cantonamentul centralizat la Coldea (10-17 februarie): Angeru – Borșoi, L. Dan, Cristea, Cl. Marcu, P. Man, Guț, F. Morar, Bedelean, Coltor, S. Culda (Decean, Ţiboc, Goguţa, Gorba, Brie, Șandor, Gherman, Kiss, Moise, P. Muntean, V. Drăgan, Cimpoesu, Hidișan, S. Şimandi). oznor[/caption] CS Ocna Mureș a dus o campania de achiziții masivă care s-a concretizat cu 9 jucători noi și o revenire la echipă (Brie), SODA întărindu-și masiv lotul, ultimii fotbaliști veniți sub comanda lui Mihai Manea fiind mijlocașul Goguța (Unirea Alba Iulia) și atacantul Coltor (Sportul Petrești). Iată o prezentare succintă a fiecăreia: 

Angeru Andrei Portar

Angeru Andrei - Portar | FC Universitatea Craiova

Bedelean Paul - Mijlocaș | Industria Galda

Coltor Claudiu - Atacant | Sportul Petrești

Culda Sebastian - Mijlocaș, Atacant | Astra Giurgiu

 

Dan Laurentiu - Fundaș | Unirea Alba Iulia

Goguța Bogdan -Mijlocaș | Unirea Alba Iulia

 

Claudiu Marcu - Fundaș | Unirea Alba Iulia

Morar Filip - Mijlocaș | Unirea Alba Iulia

Paul Munteanu - Atacant | Sportul Petrești

Brie Mihai - Atacant | Olimpia Aiud

Soda Ocna Mureş a sărbătorit promovarea în Liga a III-a la ea acasă printr-o victorie în amicalul cu FC Unirea Alba Iulia

Scris de

Soda Ocna Mureş a sărbătorit în faţa propriilor suporteri câştigarea Ligii a IV-a de fotbal a judeţului Alba şi promovarea în Liga a III-a printr-un amical cu FC Unirea Alba Iulia, meci câştigat la diferenţă categorică.

Soda s-a impus cu 6-2 (2-0) prin golurile marcate de V. Drăgan – 2 (unul din penalty), Gherman, Domşa, I. Pereat şi Onişor. Pentru unirişti au înscris Iacşa şi Onacă.

Abonează-te la acest feed RSS