Admin website
Admin website

SODA joacă mâine, la Ungheni, primul meci de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a

Publicat în Ultimele stiri

CS Ocna Mureș, desemnată campioană a Ligii a 4-a Alba, după înghețarea campionatului din cauza pandemiei de coronavirus, abordează minibarajul de promovare în eșalonul terț.

Pentru “Soda dragă” este o încercare de a reveni pe a treia scenă, unde a mai evoluat în urmă cu două sezoane, după ce în 2018 a cunoscut bucuria promovării fără a disputa dubla cu Unirea Cristuru Secuiesc, întrucât campioana județului Harghita nu avea CIS. Comparativ cu staginea respectivă, în efectivul grupării din orașul salin se mai regăsesc 6 supraviețuitori (Vaidasigan, T. Cristea, P. Man, Csegodi, Moise, H. Kiss).

Ocnamureșenii au efectuat ieri o nouă testare anti-Covid, condiție necesară pentru a juca, și pot conta în aceste două întâlniri ce se dispută la Ungheni, pe Stadionul “Central” și pe Claudiu Marcu, jucătorul de bandă stângă întorcându-se recent din Germania.

În primul joc al triughiularului ce opune reprezentantele județelor Alba, Brașov și Harghita, Corona Brașov a umilit CS Gheorgheni, pe care a învins-o la un scor de maidan 16-0, cea mai mare diferență înregistrată în primele meciuri pentru promovare,  iar echipa condusă de Călin Moldovan are acum prima șansă de a accede în eșalonul superior.

Celelalte două partide rămase de disputat sunt CS Ocna Mureș – Corona Brașov (miercuri, 5 august, ora 17.30) și CS Gheorgheni – CS Ocna Mureș (duminică, 9 august, ora 17.30). Formația de sub Tâmpa este marea favorită a grupei, a și dovedit acest lucru în jocul inaugural, iar mâine va sta în calea echipei conduse de Gabriel Cotoară.

Întâlnirea se anunță extrem de dificilă pentru gruparea din Alba, în condițiile în care Corona este o forță fotbalistică, cu jucători experimentați precum Buga, M. Cristescu, M. Constantinescu, Burlacu sau Forika, și are nevoie de o remiză pentru a-și atinge obiectivul. CS Ocna Mureș are la îndemână și o clasare pe locul secund, în condițiile în care 7 echipe angrenate în cele 14 miniturnee pot promova și în acest mod, dacă sunt locuri disponibile la nivelul Ligii a 3-a.

*Lotul de jucători: Vlad Ignat Kleemann (16 octombrie 1995), Adrian Valentin Roman (23 februarie 1980) – portari;

Sergiu Daniel Vaidasigan (17 decembrie 1992), Bogdan Ioan Nemeș (1 februarie 1993), Szilard Zsolt Csegoldi (25 ianuarie 1994), Zoltan Borşoi (29 noiembrie 1992), Victor Petru Mureșan (9 septembrie 1988), Andrei Cătălin Uță (21 septembrie 1998), Alexandru Nicolae Kiraly (3 august 2001) – fundași;

Bogdan Vasile Ștef (23 martie 1997), Hunor Magor Kiss (7 mai 1995), Paul Iulian Man (11 iunie 1997), Bogdan Nicolae Cristea (6 martie 1989), Gabriel Ilie Cotoară (21 martie 1986), Alexandru Ioan Hada (2 iunie 1991), Paul Hoca (27 august 2001), Claudiu Marcu (11 noiembrie 1997), Sergiu Gabriel Moise (9 iulie 2001) – mijlocași;

Tudor Ionuț Cristea (26 ianuarie 1996), Adrian Dorin Pintea (18 aprilie 1999), Flaviu Adrian Chişu (4 august 1991), Darius Florin Șumblea (19 februarie 2000) – atacanți.

*Staff-ul administrativ: Stelian Grozav – director CS Ocna Mureș, Ioan Paul – președintele secției de fotbal, Alexandru Vigh – director sportiv

*Staff-ul tehnic: Gabriel Cotoară (34 de ani) – antrenor principal, Tudor Stan – antrenor secund, Romeo Arinar – antrenor secund, Andrei Copîndean – kinetoterapeut, Rareș Dănilă – asistent medical.

Sursa: ziarulunirea.ro

Citeşte mai departe ...

Egal în primul amical! 3-3 cu Unirea Ungheni, campioana Ligii a 4-a Mureș!

Publicat în Ultimele stiri

Sâmbătă, 25 iulie 2020, am susținut primul amical din perioada de pregătire, în deplasare la Unirea Ungheni, campioana Ligii a 4-a Mureș!
Am întâlnit un adversar extrem de puternic, care ne-a dominat în multe momente ale jocului, însă am reușit să ținem piept atacurilor adverse și în final, am remizat, scor 3-3!
Am deschis scorul în minutul 15, în urma unui autogol, după o centrare foarte bună a lui Paul Man!
Golul 2 al nostru a fost marcat de Bogdan Nemeș, in minutul 78, cu o lovitură de cap excelenta, după o centrare a lui Flaviu Chișu!
Am egalat la 3, în minutul 90, după un penalty scos de Darius Șumblea și transformat printr-o Panenka de către Flaviu Chișu!
A fost un test util pentru echipa noastră, cu o mare risipă de efort, în care ne-am făcut antrenamentul și am ieșit cu capul sus de pe teren!
Mai avem mult de muncă, însă așteptăm jocurile de baraj încrezători și cu un moral destul de bun!
CS Ocna Mureș: Vlad Ignat - Bogdan Cristea, Szili Csegoldi, Cătălin Uță, Victor Mureșan - Paul Man, Sergiu Moise - Flaviu Chișu, Alex Hada, Darius Șumblea - Adi Pintea. Au mai evoluat - Mark Decean, Huni Kiss, Alex Kiraly, Bogdan Nemeș și Paul Hoca!
Miercuri 29 iulie 2020, de la ora 19.00, vom evolua un alt meci amical, contra formației Industria Galda, care a făcut testele COVID-19 și toți jucătorii plus staff-ul au ieșit negativi!
Hai Soda Dragă!
Citeşte mai departe ...

OFICIAL: suntem campionii Ligii a 4-a, sezonul 2019-2020!

Publicat în Ultimele stiri

Astăzi, Biroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba a hotărât înghețarea tuturor competițiilor la nivel județean, cu excepția Cupei României!

Odată cu această decizie, am devenit campioni!

A fost un campionat interesant, dar totodată ciudat, din cauza pandemiei, care a lovit întreg fotbalul!

Nu avem cuvinte sa exprimăm ceea ce simțit acum, știind cat de mult am muncit pentru a demonstra că suntem cu adevărat cei mai puternici, deși eram cotați mult sub valoarea arătata pe teren!

 

Dovada că am fost cei mai buni, este simplul fapt că am preluat șefia ligii a 4-a in etapa a 3-a, și am pastrat-o la noi până acest moment, având nu mai puțin de 14 victorii și două egaluri, fara sa cunoaștem gustul înfrângerii, având și 5 puncte avans față de principala contracandidata la actualul moment!

Ne bucurăm acum, trăim clipa, însă suntem conștienți că avem mult de muncit pentru a ajunge acolo unde ne-am propus – in Liga a 3-a! Așteptăm informații referitoare la jocurile de baraj, și sperăm la o relaxare pentru a reuși să ne organizăm fara prea mari eforturi financiare pentru aceste dueluri!

Totodată, ceea ce trăim astăzi, nu putea avea loc fără aportul maxim al jucătorilor, care au înțeles ceea ce înseamnă o familie într-un vestiar!

 

De asemenea, ținem să pe mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect, in frunte cu Primăria Orașului Ocna Mureș, Consiliului Local Ocna Mureș, conducerii Clubului Sportiv Ocna Mureș, și nu în ultimul rând, vouă, minunaților suporteri, care ne-ați fost alaturi!

Desigur, va revine datoria sa ne susțineți in continuare, iar noua ne revine datoria sa vă ținem aproape de noi!!!

Punem pe.foaie tot ce tine de organizare, incercam sa dam drumul la antrenamente cu respectarea tuturor normelor și vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă!

Un, doi, trei… Și: Campioniiiiii, Campioniiiiii, ole, ole, ole!

Citeşte mai departe ...

Gata amicalele! Victorie cu Spicul Daia Română în ultimul test!

Publicat în Ultimele stiri

 

Astăzi, pe stadionul Soda, am întâlnit Spicul Daia Română, una dintre cele mai bune formații din Liga a 4-a! Am avut o prestație solidă, cu un joc bun, și multe situații de gol! S-a intrat la cabine cu scor alb, după care, în repriza secundă ne-am desprins!

 

Au marcat:

 

?????? (???. ?? - ??? ????? ?? ?? ???????? ????)

 

???? (??, ??)

 

CS Ocna Mureș: Adi Roman - Bogdan Cristea, Szili Csegoldi, Zoli Borșoi, Alex Kiraly (Industria Galda) - Paul Man - Claudiu Marcu, Bogdan Ștef, Flaviu Chișu, Darius Șumblea - Adrian Pintea (Victoria Cluj). Au mai evoluat: Tudor Cristea, Bogdan Nemeș, Emil Dandoș, Huni Kiss, Alex Hada, Dani Vaidasigan, Paul Hoca, Sergiu Moise, Cătălin Uță! A lipsit Vlad Ignat - bolnav / internat în spital! Antrenor principal - Gabriel CotoarăAntrenori Secunzi - Romeo Arinar și Tudor Stan.

 

În săptămâna care urmează, CS Ocna Mureș va avea 3 antrenamente, iar sâmbătă, 29.02.2020, vom evolua acasă, în prima etapă din Liga a 4-a, cu Nicolae Linca Cergău!

 

Hai Soda Dragă!!!

 

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Log in

create an account