Admin CS Soda
Admin CS Soda

Meciul Tur de Baraj - Liga a III a: SODA Ocna Mures - AS Unirea Cristuru Secuiesc

Publicat în Ultimele stiri

Sambata 23 iunie, echipa noastra draga SODA va sustine un maeci de baraj in compania castigatoarei ligii a IV a din judetul Harghita - AS Unirea Cristuru Secuiesc.
Va asteptam in Tribuna Gicu Domsa a Stadionului Dragostei sa incurajam echipa noastra in drumul spere liga a III a!
23.06.2018, ora 18.00 pe Stadionul Dragostei:
SODA Ocna Mures - AS Unirea Cristuru Secuiesc
Toti in alb si albastru!
Hai SODA Draga!
Citeşte mai departe ...

Liga a V a, seria S2: Progresul Farau - SODA 2 Ocna Mures 4-3 (2-2)

Publicat în Ultimele stiri

Ieri in ultima etapa a ligii a V a, seria S2: Progresul Farau - SODA 2 Ocna Mures 4-3 (2-2). Golurile echipei noastre au fost incrise de Harastasan (2) si Mocean
Echipa noastra pentru acest meci: Daniel Gorea, Edi Rus, Denis Mocean, Evius Bota, Tibi Herchi, Raul Petean, Adrian Branzeiu, Ioan Marton, Vasile Crisan, Lorand Lorinczi, Calin Harastasan. 
Rezerve: Enea Hirceaga, Rares Damian si Alex Baginean
Antrenori: Rares Damian si Attila Lorinczi
Maseur: Victor Haiduc
Multumim celor implicati la aceasta echipa, in special lui Rares Damian si juniorilor A1 condusi de dl prof Sebi Sanislav care au fost in majoritatea meciurilor prezenti la meciurile echipei.
Hai SODA Draga!

Citeşte mai departe ...

Multumim SORIN CORPODEAN! Respect!

Publicat în Ultimele stiri

Felicitări CAMPIONILOR! 
Felicitări golgheterului absolut Valentin DRĂGAN!
⚽️??
Felicitări echipei pt câștigarea campionatului!


Eu plec cu sufletul împăcat ca mi-am încheiat misiunea in Stadionul Dragostei și la echipa de suflet!
Am lăsat in urma toată baza sportiva (3 terenuri funcționale) la un nivel pe care alte echipe de liga 2 nu o au! ... administrată bine va forma generatiile viitoare de fotbaliști, crescuți in curtea proprie!
Am format începând din 2016 toate grupele de copii (nascuti din anul 2005 și mai mici) și acum sunt cu toții participanți in competiții la fiecare categorie de vârsta in parte (câte doi ani de nastere consecutivi la fiecare echipa)
A fost înscrisă și echipa a doua in liga 5 din sezonul 2016-2017, echipa unde erau rulați și jucătorii tineri, dar și cei care nu jucau titulari la echipa de liga 4 in etapa respectiva
Am creat din 2016 o agenda anuală a evenimentelor, repetate ca ediții in aceeași data sau perioada a anului! ... vezi: Ziua Familiei Soda (Ianuarie), Cupa Dexter pt copii (Februarie-Martie), Săptămâna porților deschise (Aprilie), Trofeul “Gicu DOMȘA” pt cluburi, respectiv copii din scoli (Septembrie-octombrie), Trofeul “ Ilie STANCIU” pt echipe Old Boys (Septembrie-octombrie), Al nostru colind (Decembrie)
Marea realizare consider ca a fost in partea de infrastructura a bazei sportive (instalația automata de irigație și aspersoare, porți noi fixe și mobile de toate dimensiunile, banci noi de rezerva pe toate terenurile, instalația de sonorizare din Tribuna “Gicu DOMȘA”, condițiile noi oferite după renovarea zonei vestiarelor și condițiile de refacere, sauna, etc) și pe partea sportiva de asemenea funcționarea piramidei fotbalului de la copii de 7-8 ani pana la seniori și chiar Old Boys și fotbal feminin.
Clubul era pregătit deja pentru a trece la un alt nivel de performanța și asta după doar doi ani și jumătate, de când m-am întors acasă alături de Marius Stîncel!
Am reușit ÎMPREUNĂ cu Marius, având sprijinul autorităților locale, dar mai ales și al unor oameni cu suflet mare pt echipa SODA, sa facem in doi ani și jumătate ceea ce altii nu fac în toată viața lor!

RESPECT tuturor celor care au contribuit, intr-un fel sau altul, la reconstrucția unui stadion istoric (care a găzduit primul joc din România disputat in nocturna in 30.08.1936), dar mai ales la revitalizarea activității clubului de fotbal!

Viața îmi e călăuzită de reclama mea de suflet lansată in 1990, de către ADIDAS TORSION: 
“ Dacă vrei cu adevărat, POȚI!”

PS: Va rog sa nu mai insistați, cel puțin in privința mea, cu întoarcerea! ... ma refer la toți care dau comentarii sau îmi scriu mesaje private!
Am spus și o repet:
NIMENI și NIMIC nu vor schimba decizia mea luată vineri seara!

Hai SODA Dragă! ?⚪️?

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Log in

create an account